Loading...

Underviser Mikkel Larsen instruerer kursist Kim Riisvig fra Skive AM. I midten Sebastian Skejø.

Uddannelse

Nye startere bestod prøven

02. december 2015 · Jeppe Weinreich

I forbindelse med vinterens første stævne i Marselisborghallen blev der afholdt starter-kursus.

Én ting er teori, en anden praksis. Ikke mindst det sidste er vigtigt, når en atletikdommer står klar til at affyre en startpistol. Derfor var sidste lørdags kursus for nye startere passende lagt i forbindelse med vinterens første stævne i Marselisborghallen i Aarhus.  Her var der stor deltagelse i sprint- og hækkeløbene, og det gav de tre kursister rig lejlighed til at afprøve teorien i praksis.

Det var Mikkel Larsen fra den arrangerende klub Aarhus 1900, som ledte slagets gang, og selvom deltagelsen denne gang var noget mindre end normalt, så var de tre deltagere ifølge underviseren til gengæld rigtig gode – og bestod selvsagt.

Resultaterne fra lørdagens stævne kan ses HER

Om starter-uddannelsen
Starterfunktionen har en selvstændig uddannelse og omfatter såvel funktionen som starter og recall-starter, men også funktionen som startermedhjælper. Man kan således indgå i et Starterteam efter uddannelsen – og vil kunne virke ved klubstævner, lokale stævner og regionale stævner. Uddannelsen varer typisk 6 timer og indeholder såvel teori som praktik i forbindelse med et atletikstævne.

Ønsker du at blive starter? Så kontakt DAF for at høre om næste kursus:
Kontakt: Bo Rasmussen, teknisk konsulent - tlf. 2057 6786 E- mail: bo@dansk-atletik.dk

© Copyright Dansk Atletik Forbund