Loading...

Benjamin i Växjö i januar, hvor han med 47,47 sek. satte dansk juniorrekord indendørs. (DECA Text&Bild)

Stævne - Skive

Lobo Vedel i lovende sæsonåbning

03. december 2015 · Jeppe Weinreich

I sit første løb siden EM-triumfen viste Benjamin Lobo Vedel torsdag i Skive fin form med 48,37 sekunder.

Fem måneder er der efterhånden gået, siden at Benjamin Lobo Vedel sejrede ved Junior-EM. I den mellemliggende tid har fokus været på grundtræningen, men torsdag aften i Spar Nord Arena i Skive vendte 400-meter-løberen tilbage med tiden 48,37 sekunder. Nok er det 0,9 sek. fra hans bedste indendørs, men så tidligt på sæsonen et yderst lovende resultat. Tilmed var der ifølge træner Erik Barslev tale om et meget langsomt udlæg på den første omgang, hvor klubkammeraten Martin Johansen faktisk førte efter 150 meter.

”Det er en ganske god sæsonåbning, men der skal nok lige nogle flere løb ind under vesten, inden skarpheden er tilbage. Grundformmæssigt er Benjamin super kørende, men hurtigheden er der ikke nu,” lyder trænerens vurdering.

Vinderen af kvindernes 400 meter var en anden Aalborg-atlet, 15-årige Freja Wærness, der med 57,64 sek. satte inde-PR.

Tæt på en personlig rekord var også Line K. Schulz (Aalborg AM), der vandt 3000 meteren i den gode tid 9:33,56 min. – godt to sekunder fra hendes bedste. Hurtigst hos mændene var her Jens Søndergaard Jensen med 8:37,79 min. Det var AGF-løberens første forsøg på distancen og følgelig PR.

Lørdag er der igen et lille løbestævne i Skive – kun med 1500 meter på programmet.

Indestævne – Skive, d. 3. december 2015
Resultatliste

© Copyright Dansk Atletik Forbund