Loading...

Great Edinburgh XC

Anna Emilie udtaget til Europa-hold

16. december 2015 · Jeppe Weinreich

Den nybagte bronzevinder ved EM Cross gjorde det så godt, at hun – for andet år i træk – er udtaget til Team Europe, som den 9. januar i Edinburgh skal dyste mod et britisk og amerikansk landshold.

Anna Emilie EdinburghSom nr. 8 i juniorklassen stod Anna Emilie Møller ved EM Cross for det bedste individuelle resultat i den danske trup. Den flotte præstation har nu givet den 18-årige Blovstrød-løber en plads på Team Europe, som den 9. januar deltager ved Great Edinburgh Cross Country.

I det traditionsrige arrangement, der rangerer som et af de bedste crossløb overhovedet, er en landskamp (senior & junior) mellem Storbritannien, USA og Europa indlagt. Anna var allerede med i januar, hvor hun gjorde det fremragende med en 3. plads, og trods stor succes senere ved Junior-EM fremhævede hun for nylig i magasinet Puls oplevelsen i Skotland som sin hidtil største.

Trods syv danske top-20 placeringer ved EM Cross er Anna Emilie Møller – foreløbig - eneste hjemlige løber på det europæiske hold. Det er dog set før, at flere er kommet med efter afbud. Således var både Sara Sig Møller og Simone Glad med hos kvinderne, da løbet senest blev afholdt.

Læs European Athletics’ omtale af udtagelsen HER

Foto: Anna Emilie Møller i Europa-trøjen tilbage i januar. (Kim Gudmand)

© Copyright Dansk Atletik Forbund