Loading...

Peder P. Nielsen på Ullevi i 2012, hvor han med 16.73 meter satte sin stadig gældende PR i trespring. (DECA Text&Bild)

Atleternes blog

Julehilsen fra: Peder P. Nielsen

25. december 2015 · Jeppe Weinreich

I løbet af årets sidste dage kommer der her på siden en lille julehilsen fra nogle af de elitefolk, som har blikket rettet mod EM og OL i 2016:

Hele vinteren igennem har det været meget anderledes for mig. Normalt kan man koble hovedet lidt fra og bare træne som en idiot. Det har dog været lidt anderledes i år. Jeg blev i september opereret for sportsbrok, og det har gjort, at jeg skal have hovedet lidt mere med i træningen - og lytte lidt mere til kroppen.

Derudover har der været lidt flere småproblemer med kroppen end normalt. Måske fordi den lå i hi hen over sommeren.  Det virker dog til, at der er ved at komme styr på både krop og hoved, så træningen går efterhånden ret fint. Og jeg er vel tilbage på noget der ligner 90-95%, så jeg er fortrøstningsfuld.

Den kommende tid
Vi er en stor flok fra både København og Aarhus, der efter jul tager på træningslejr i Sydafrika. Det har ligesom været vores faste destination de sidste mange år. Det er en lang rejse, men forholdene er simpelthen det bedste man kan ønske sig. Der er alle de faciliteter, som der skal være, men vigtigst af alt, så er stedet et mekka for atleter, og her er alle de bedste fra hele verden. Det giver inspiration og ikke mindst mulighed for at træne sammen med atleter fra den absolutte verdenstop.

Sæsonmål
Jeg synes ikke selv, at jeg er i en position, hvor jeg kan sætte noget mål eller krav til mig selv for den kommende sæson. Det lyder måske lidt uambitiøst, men efter en sæson uden konkurrence og træning er det måske ikke så underligt, at jeg har lidt svært ved at sætte et mål for 2016.

Det eneste krav jeg nok vil sætte for mig selv, i forhold til 2016, er at jeg skal kunne konkurrere gennem hele året. Hvis det lykkes og jeg kan holde kroppen fit, så er jeg ikke et sekund i tvivl om, at resultaterne nok skal komme :-)

- Peder P. Nielsen, Sparta AM

© Copyright Dansk Atletik Forbund