Loading...

Fra 1. runde af Kronborg Games 2015. (Michael Hyllested)

Stævner indendørs

Kronborg Games åbner en ny sæson

06. januar 2016 · Jeppe Weinreich

Lørdag danner Snekkersten Hallen for ottende år i træk ramme om 1. runde af Kronborg Games. Med 371 tilmeldte sættes der igen deltagerrekord.

Arrangørerne fra Helsingør IF så tilsyneladende rigtigt, da de i 2009 etablerede Kronborg Games. Lørdag d. 9. januar finder 1. runde af turneringen sted, og siden den første start er antallet af deltagere er steget støt. Med 371 deltagere i år overgås den tidligere rekord på 355.

Der er tale om en turnering over tre runder (2. og 3. runde afvikles 6/2 og 1/3). Efter sidste runde kåres en samlet vinder i klubkonkurrencen, hvor hver enkelt atlet undervejs samler point ind til sin klub. Igen i år er Sparta AM favorit til at vinde pokalen med hjem.

De mange deltagere er fortrinsvis fra Sjælland og København, og med en termin to uger før de Østdanske Ungdomsmesterskaber i Ballerup udgør 1. runde en fin sidste test for de mange unge atleter.

Ingen dommerpligt
Helsingør Atletik har gennem flere år stort set klaret bemandingen af stævnet uden at afkræve de deltagende klubber hjælp, og det er noget, som de mange tilrejsende sætter pris på. Selvom klubbens formand, Birthe Steenberg, ikke kan være til stede ved 1. runde, har klubben andre rutinerede kræfter til at tage ansvaret for afviklingen. Skulle man have lyst til at være med til at hjælpe, ja så er der dog stadig brug for ekstra hænder, lyder det fra arrangørerne.

I år har de fået en ekstra udfordring til årets stævner, da der er ved at blive anlagt kunstgræsbane ved Snekkersten Hallen. Det optager en stor del af de mulige parkeringspladser, men det forlyder, at der arbejdes på at finde brugbare alternativer, så de mange tilkørende atleter kan parkere i rimelig afstand fra hallen.

Kronborg Games 1. runde – lørdag d. 9. januar i Snekkersten Hallen
- Mere info klik HER

© Copyright Dansk Atletik Forbund