Loading...

Fra Copenhagen Open i 2015. (Michael Hyllested)

Klubnyt

Nye tiltag i Hvidovre AM

15. januar 2016 · Jeppe Weinreich

Med en kommende stadionrenovering, nyt logo og en netop lukket sponsoraftale går Hvidovre AM styrket ind i de kommende sæsoner.

Efter afviklingen af Copenhagen Open i weekenden 11.-12. juni står Hvidovre Atletikstadion foran en større renovering. Det betyder, at dansk atletik får endnu et stadion med otte baner at råde over. Med samme tiltag på vej i Greve, altså en udvidelse fra seks til otte rundbaner, vil antallet af stadioner med internationale mål i hovedstadsområdet være tredoblet i 2017. Talt på landsbasis vil tallet vokse fra fem til syv. Esbjerg, Odense, Aarhus, Østerbro og Randers var i nævnte rækkefølge de første byer herhjemme, som fik otte rundbaner.

”Vi glæder os rigtig meget til at få opgraderet stadion til internationale normer med otte rundbaner, hvor vi holder fast i vores meget hurtige løbebaner og samtidig får flyttet de enkelte faciliteter rundt, så de bliver placeret de rigtige steder ift. vind og plads. Vi er rigtig taknemmelige for, at kommunen også kan se vores visioner for udvikling af atletikken de kommende mange år,” lyder det fra Michael Bruun Jepsen, sportschef i Hvidovre AM og primus motor bag førnævnte Copenhagen Open, der med 2300 starter markerede sig som landets bedst besøgte stævne i 2015.

Nyt logo
Med moderniseringen har atletikklubben taget det næste naturlige skridt, ved at man gennem en stor intern logokonkurrence nu har fået et nyt og tidssvarende klublogo. Det nye logo, skal ifølge klubben bl.a. fortælle historien om ”en atletikklub med masser af fremdrift, udvikling og sejrsvilje”.  Designet er desuden ”enkelt og klassisk med et moderne tvist.”

Logo Hvidovre AM

Ny sponsoraftale
Den fremtidige drift af klubben skulle også være sikret. En ny sponsoraftale med Kaiser Sport & Ortopædi er netop blevet indgået. Det danske løbecenter bliver ikke kun sponsor i traditionel forstand med klubtøj, sko- og tøjaftale og behandling; aftalen indeholder også nyskabelser som gensidig sparring og udvikling af fælles fremtidige projekter. Klubbens formand, Martin Roald-Arbøl, kalder i en pressemeddelelse aftalen for ”en milesten i vores historie og for vores fremtidige udvikling.”

© Copyright Dansk Atletik Forbund