Loading...

Martin Roald-Arbøl var i sin egenskab af ITO med ved EM Hold (Super League) i Braunschweig i 2014. Til venstre den tidligere verdensrekordholder i hammerkast, tyskeren Betty Heidler.

Navne

Martin Roald-Arbøl udpeget til vigtig post i EMA

28. januar 2016 · Jeppe Weinreich

Den tidligere formand for DAF er frem til 2017 indsat som midlertidig Technical Director i European Masters Association.

I 2013 fik Martin Roald-Arbøl titel af International Technical Officer (ITO) inden for European Athletics. Nu kan den tidligere formand i DAF (2004-08) føje endnu en titel til sit cv, nemlig som Technical Director i det europæiske atletikforbund for masters (EMA). Der er tale om en midlertidig position, eftersom hans udnævnelse sker som følge af, at nordmanden Tony Liestol trak sig med kort varsel.

Med udnævnelsen vil Roald-Arbøl også have midlertidigt sæde i EMA’s Council. Næste generalforsamling i EMA finder sted i forbindelse med EM for Masters i Aarhus i sommeren 2017, og frem til den tid vil posten tilhøre danskeren, der for nylig fyldte 60. Roald-Arbøl var i forvejen udpeget til at være den teknisk delegerede i forbindelse med det store arrangement i Aarhus.

Det var bestyrelsen i EMA, som umiddelbart pegede på danskeren, der i forvejen sad i det tekniske udvalg. Såvel formand for Masters Komitéen i DAF, Knud Høyer, samt formand i DAF, Karsten Munkvad, bakker fuldt op om beslutningen.

© Copyright Dansk Atletik Forbund