Loading...

Internationalt

Bube gør comeback på de skrå baner

02. februar 2016 · Jeppe Weinreich

Ikke siden inde-EM i 2013 har Andreas Bube løbet favoritdistancen indendørs. Onsdag vender han omsider tilbage. Det sker ved PSD Bank Meeting i Düsseldorf, som Eurosport sender fra.

Bube EMinde 2013 GudmandDen seneste gang var ingen succes. Andreas Bube måtte den 1. marts 2013 ved EM-inde i Göteborg se sig klart slået ud i det indledende heat på 800 meter. Siden blev resten af sæsonen spoleret af en skade. Men det er alt sammen fortid, når Bube i aften vender tilbage på de skrå baner. Efter flere fælles træningslejre med europamesteren Adam Kszczot ser Bagsværd-løberen anderledes positivt på den kommende sæson.

”Det har været super inspirerende at træne sammen med en af verdens bedste. Jeg har forbedret mig på alle delelementerne, styrke og udholdenhed, så det lover godt,” fortæller Bube til DR Sporten, der fangede ham under et hans efterhånden sjældne ophold i Bagsværd. – se indslaget HER

Aftenens stævne har så højt niveau, at Bube er placeret i B-heatet. Her møder han bl.a. ireren Mark English, der snuppede bronzen for næsen af ham ved EM i 2014. Andre stærke navne er Musaeb Balla (Qatar) og Alfred Kipketer fra Kenya.

Karslruhe på lørdag
Det er også kommet på plads, at Bube løber igen ved lørdagens store stævne i Karlsruhe, hvor Sara Slott Petersen samtidig åbner sin sæson.

Eurosport sender fra kl. 18.58-21.00. (B-heatet er programsat til kl. 19.58)

PSD Bank Meeting Düsseldorf 3. februar 2016
Hjemmeside

800 meter B-heat
Andreas Lange, GER
Andreas Bube, DEN
Mark English, IRL
Musaeb Balla, QAT
Alfred Kipketer, KEN
Reuben Bett, KEN

Foto: Fra Bubes seneste løb indendørs. (Kim Gudmand)

© Copyright Dansk Atletik Forbund