Loading...

Herning Atletik Klub:

Succesfuld atletik-workshop til kommunalt stormøde om idræt i skolen

03. februar 2016 · Henriette Leth Nielsen

Kirsten Bergmann gav i sidste uge idrætslærerne i Herning gode råd til, hvordan de bl.a. bedst underviser deres elever i hækkeløb og kast med hylere til stormøde om idræt i Herning.

Torsdag 28. januar 2016 var alle idrætslærerne samlet til stormøde i Herning – og HGF AM og DAF var inviteret med. Skole OL og atletik var nemlig vigtige punkter på programmet.  

Udover at give gode fif på sidste uges workshop om idræt i skolen havde Kirsten Bergmann to fantastiske tilbud med til kommunens idrætslærere på henholdsvis mellemtrinnet og i udskolingen:

  • Alle skoler i Herning Kommune, der er tilmeldt Skole OL, kan få et skolebesøg af repræsentanter fra HGF AM. De kan ligeledes låne hække og hylere i op til 14 dage, så klasserne kan være bedst muligt forberedt på det lokale Skole OL-stævne, der finder sted d.12. maj 2016. Materialerne har HGF AM skaffet til klubben med støtte fra Herning Kommune. 
  • HGF AM tilbyder også eksamensforløb for 9. klassetrin. 

 

Stormødet i Herning er en af kommunens grundlæggende brikker i reformen af folkeskolen, idet folkeskolerne med reformen skal sikre eleverne mere bevægelse i dagligdagen og åbne sig mere mod det omgivende samfund. Her spiller idrætsforeningerne en vigtig rolle. På stormødet, hvor lærere og skoleledelser var inviteret, fortalte Kirsten Bergmann og to andre repræsentanter fra lokale idrætsforeninger om deres samarbejde med skolerne.

© Copyright Dansk Atletik Forbund