Loading...

60 meter-løberne følger spændt med, mens målfotoet granskes. (Gunner Sørensen)

Indestævne Skive

Fin generalprøve i DM-arenaen

07. februar 2016 · Jeppe Weinreich

Lørdagens fint besøgte stævne i Spar Nord Arena bød på mange gode resultater. De unge sprinttalenter løb stærkt i den fine haltemperatur, mens en stærk 1900-trio stødte langt i kuglestød.

Termostaten i den nyligt isolerede Spar Nord Arena var sat på 15 grader, men da de første 60 meter-løbere blev sendt af sted, var der fine 18 grader i hallen, som om tre uger danner ramme om DM-inde. Jo, lørdagens stævne i Skive, der med over 200 deltagere var godt besøgt, blev en fin generalprøve forud for det imødesete mesterskab i weekenden 27.-28. februar.

Adskillige unge talenter fik forbedret deres personlige rekorder på de forskellige distancer, og på herrernes 3000 meter dukkede den tidligere topløber Morten Munkholm minsandten op – dog kun som hare – i heatet, som Jesper Faurschou (Herning LK) vandt i 8:26,95 min.

Højt niveau i kuglestød
Øvelsen med højest niveau var herrernes kuglestød, hvor Kristoffer Thomsen (Aarhus 1900) trods en PR-forbedring på over en meter til 16.91 meter måtte nøjes med 3. pladsen efter de to holdkammerater Marcus Thomsen og Mantas Laurinavicius, som blev noteret for 17.23 og 17.08 meter. Med hhv. norsk og litauisk pas er de to herrer ikke i spil om DM-medaljer, men 18-årige Marcus Thomsen kan med sin nye PR med seniorkuglen (en forbedring af en 19 år gammel norsk juniorrekord) formentlig se frem til at støde i den norske trøje mod de bedste danskere i Växjö ved næste weekends landskamp.

Indestævne – Skive d. 6. februar 2016
Resultatliste

Fotos

© Copyright Dansk Atletik Forbund