Loading...

Andreas Bueno på vej mod sejren på 1500 meter ved sidste års landskamp i Bærum. (DECA Text&Bild)

Nordenkampen 2016

SVT sender live fra Nordenkampen

09. februar 2016 · Jeppe Weinreich

Godt nyt til danske atletikfans: Lørdagens nordiske landskamp vil kunne følges live via svensk tv samt streaming. Ønsker man at komme helt tæt på for at støtte de danske atleter, er det stadig muligt at købe billet.

Med landsholdenes mindeværdige indsats sidste år, først i Bærum og siden i Bulgarien, er interessen for holdkampen steget betydeligt. Heldigvis ligger det nu fast, at den spændende dyst førstkommende lørdag vil kunne følges hjemme fra stuen. Og bortset fra de første 55 min. af mændenes stangspring (start kl. 13) får seerne det hele med.

Sverige 2 (SVT2) sender direkte fra 13.55-15.00 og skifter derefter over til Kunskabskanalen (15-16.45). Sidstnævnte kanal har de færreste nok i deres tv-pakke, så her må man på nettet, hvor SVTplay streamer alle konkurrencer live fra 13.55 og frem til og med mændenes afsluttende stafet kl. 17.35. Et tydeligt link vil kunne ses på dagen ved at klikke på http://www.svtplay.se/live.

Normalt er SVTplay spærret for brugere uden for Sverige, men grundet den naturlige interesse fra de andre nordiske landes side vil transmissionen fra Nordenkampen ikke være blokeret.

De endelig startlister er netop blevet offentliggjort på Nordenkampens hjemmeside – se dem HER.

Køb billet og kom helt tæt på
Vil man opleve stemningen inde i Telekonsult Arena i Växjö, og ikke mindst bakke de danske landshold op, så fortæller arrangøren, at det stadig er muligt at købe ståpladser (siddepladserne blev udsolgt onsdag) til den rimelige pris af 100 svenske kroner – for bestilling klik HER.

© Copyright Dansk Atletik Forbund