Loading...

EM Masters 2017 (EMACS)

Bliv en del af den gigantiske fest i '17

18. februar 2016 · Jeppe Weinreich

Under mottoet "Jo flere, jo sjovere" søger arrangørerne bag EM Masters i Aarhus nu frivillige, som har lyst til være en del af eventen i sommeren '17.

Nok er der lang tid til den 27. juli 2017, hvor det gigantiske arrangement EM Masters (EMACS) skydes i gang i Aarhus. Men med forventeligt 4.000 deltagere til de i alt ti konkurrencedage på Aarhus Stadion samt Viby Stadion er arrangørerne klogeligt gået tidligt i gang. En meget central udfordring handler om officials, og her er der et massivt behov for frivillige – herunder kvalificerede atletikdommere. Derfor opfordres alle interesserede allerede nu til at melde sig.

”Vi er i øjeblikket i gang med at uddanne en stor mængde atletikdommere, men for at sikre tilstrækkelig kvalitet på afviklingen af de mange konkurrencer, så håber vi, at rigtig mange rutinerede atletikdommere fra hele Atletik-Danmark vil bidrage til en god og fair konkurrenceafvikling til glæde for de mange besøgende. Samtidig får man mulighed for at høste international erfaring som atletikdommer,” lyder det fra Mikkel Larsen, der udover at være en succesfuld sprinttræner er ansat som projektleder for den store event.

EMACS 2017 frivillig møde
Aarhus 1900 arrangerede i sidste uge et informationsmøde for frivillige. Her dukkede 50 interesserede op.

Der er med andre ord lagt op til en atletik-folkefest i forhåbentlig dejligt sommervejr. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen i dagene 27. juli-6. august 2017.

Registrér dig nu - uden binding!
På denne registreringsformular kan man allerede nu tilkendegive sin interesse – uden binding. I første omgang handler det om at finde alle de dygtige dommere, som kunne tænke sig at blive en del af holdet i 2017. Alle, der kommer med en positiv interessetilkendegivelse via formularen, vil blive kontakt for nærmere aftale tættere på eventen.


Skulle man få brug for et dommeropfriskningskursus, så forventes der afholdt sådanne i foråret/sommeren 2017 i Aarhus.

© Copyright Dansk Atletik Forbund