Loading...

Arkivfoto: Michael Hylllested

Børn & Unge

BU-komitéen vil høre DIN mening

07. marts 2016 · Jeppe Weinreich

Forældre, trænere, aktive og ledere opfordres til at give deres mening til kende via et nyoprettet spørgeskema. Svarene skal hjælpe til at udstikke den fælles kurs for fremtidens børne- og ungdomsatletik.

Trænger ungdomsmesterskaberne til nytænkning? Skal der være mulighed for at stille op til DMU i en ”begyndergruppe”? Det er blot nogle af de mange spørgsmål, som DAFs nyoprettede BU-komité ønsker at høre andres mening om. Svarene skulle gerne give komitéen et fingerpeg om, hvorhen den fælles kurs for fremtiden skal pege. Derfor er der nu blevet oprettet et elektronisk spørgeskema, som alle – aktive, trænere, ledere og forældre – opfordres kraftigt til at udfylde.

”Først og fremmest ønsker BU-komiteen, at der kommer gang i diskussionen om børne- og ungdomsatletikkens fremtid, og det gør vi med en række – for nogle provokerende - spørgsmål, som vi beder folk om at besvare og kommentere. Vi håber, at svarene kan være en strømpil for holdningen – og at så mange som muligt vil deltage,” lyder det fra Anne Line Mørck fra BU-komitéen.

Så har DU også en holdning, så tøv ikke og klik HER.

© Copyright Dansk Atletik Forbund