Loading...

Nyt fra DAF's bestyrelse

DAF’s årsmøde over to dage og med pomp og pragt

12. marts 2016 · DAF Kommunikation

Det var en enlig svale, at DAF’s årsmøde i oktober sidste år blev afviklet på en enkelt dag. I oktober 2016 er DAF tilbage med et årsmøde over to dage, og der er tårnhøje ambitioner i DAF’s bestyrelse om at nytænke årsmødet og gøre det til en ”gylden” begivenhed for aktive, trænere og ledere.

Blandt arbejdes der lige nu med planer om at afvikle en ”award zone”, hvor årets bedste aktive inden for en række kategorier skal kåres og hyldes. Lørdag eftermiddag afsættes til debat og diskussion med DAF’s nye komiteer som værter, og lørdag aften mødes alle årsmødedeltagere til festmiddag.

”Vi har længe haft et ønske om at inddrage de aktive yderligere i årsmødet. Sidste år havde vi deltagere fra Make Athletics Happen med, hvilket faldt særdeles vellykket ud, og i år går vi skridtet videre med et ”award show,” hvor vi – lidt efter svensk forbillede – gør noget ekstra ud af vores allerbedste,” siger DAF’s næstformand Torben Dan Pedersen.

Han lægger ikke skjul på, at DAF’s bestyrelse håber på op mod dobbelt så mange deltagere som i de senere år, og han garanterer, at der bliver noget at diskutere på søndagens årsmøde.

”Vi skal ikke mindst have diskuteret og vedtaget DAF’s nye strategiplan for 2017-2020, som bliver helt afgørende for, om atletikforbundet kommer til at sætte fødderne rigtigt i de år, der ligger forude,” siger Torben Dan Pedersen.

© Copyright Dansk Atletik Forbund