Loading...

Nyt fra DAF's bestyrelse

DAF’s formand fortsætter – og det gør bestyrelsen også

12. marts 2016 · DAF Kommunikation

Nok er han gået på efterløn, men det betyder ikke, at Karsten Munkvad agter at skrue ned for blusset som formand for Dansk Atletik Forbund. På forbundets årsmøde i oktober meddeler han derfor, at han stiller op til endnu en toårig formandsperiode.

”Jeg er gået på efterløn og har endelig fået tid til det, som jeg egentlig ikke har haft tid til i de seneste 30 år. De næste to år bliver uhyre vigtige for forbundet; blandt andet vi tager hul på en ny strategiperiode med nye udfordringer, og løbe-visionsprojektet Bevæg dig For Livet går ind i en afgørende fase. Det vil jeg gerne være med til, og jeg er glad for at sige, at vi ser ud til at kunne fortsætte med en uændret bestyrelse,” siger Munkvad.
Ud over formanden er også bestyrelsesmedlemmerne Svend Christensen, Anette Nørgaard Jensen og Søren Munch på valg, og de har alle meddelt, at de er klar til endnu en toårig periode. I bestyrelsen sidder desuden næstformand Torben Dan Pedersen samt bestyrelsesmedlemmerne Niels Kim Hjorth og Henning Blok Madsen.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund