Loading...

(foto: Michael Hyllested)

Glostrup Games

Fin sæsonåbning i Glostrup

01. maj 2016 · Jeppe Weinreich

230 atleter fyldte godt op på stadion, da det traditionsrige Glostrup Games lørdag åbnede sæsonen.

Endelig. Efter mere end et halvt års pause kunne 230 atleter i alle aldre lørdag igen konkurrere på de udendørs baner. Glostrup Games har i mange sæsoner traditionelt været sæsonens første rigtige stævne, og efter en usædvanlig kold periode blev det på den sidste dag i april lykkeligvis lidt forårsagtigt.

”230 deltagere er lidt færre end i fjor, men de fyldte alligevel godt op på stadion, og alle havde en god dag, selvom det var lidt køligt de første par timer af stævnet,” lyder det fra Peter Holberg fra den arrangerende klub Glostrup IC.

En øvelse med højt niveau var de 16-17-årige drenges højdespring, hvor Spartas alsidige talent Mads Lund vandt med PR 1.84 meter. Christoffer Åndahl (KIF) og Steffen Kjær Møller (NGIF Nyborg) fulgte flot op med 1.81 meter på de to næste pladser. Også Thea Jensen (Hvidovre AM) leverede et lovende resultat med 15.33 meter i kuglestød – bare 26 cm fra hendes egen danske U18-rekord.

Tårnby Games næste weekend
Næste weekend gælder det et af de deltagermæssigt største stævner herhjemme, Tårnby Games, hvor der er flere interessante navne på den omfattende startliste. Danmarks to hurtigste mænd, Kristoffer Hari (Hvidovre AM) og Morten D. Madsen (Skive AM), åbner således begge sæsonen her. Men en direkte konfrontation på 100 meteren bliver der formentlig ikke tale om, idet Hari løber i U20-klassen. 300 meteren er også en fast og imødeset del af stævnet, og her er der tilmeldinger fra bl.a. Nicolai Hartling (Sparta) og Benjamin Lobo Vedel (Aalborg).

Glostrup Games – 30. april 2016
Resultatliste

Fotogalleri (Michael Hyllested)

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund