Loading...

Sara Slott efter finaleløbet ved VM i Beijing. (Iris Hensel/DECA Text&Bild)

Diamond League

Sygdom udsætter Saras sæsonåbning

03. maj 2016 · Jeppe Weinreich

Et kraftigt halsonde har plaget Sara Slott Petersen så meget den seneste tid, at hun ikke kommer til start i fredagens Diamond League.

Det skulle have været den sidste afpudsning af formen, men træningslejren i Formia har ikke budt på megen træning for Sara Slott Petersen. Det danske OL-håb har nemlig været syg siden ankomsten til Italien, og en kraftig hoste har umuliggjort løbetræning. I går mandag meldte hun så officielt ud, at hun ikke kommer til start i Doha på fredag.

”Vi er ærgerlige, men så er det heller ikke værre. Det går selvfølgelig lidt ud over formen lige nu og udsætter min konkurrencedeltagelse, men det kommer ikke til at gå ud over de vigtige ting i sæsonen. Det går lidt op og ned, og sådan har det altid været med mig, og sygdom er ikke noget man selv er herre over,” skriver hun på sin hjemmeside.

Dermed bliver fredagens stævne uden dansk deltagelse, og Sara må nu nøjes med at se sine konkurrenter an hjemme fra sofaen i Aarhus. Nr. 1, 3, 6, 7 og 8 fra VM-finalen på 400 meter hæk er med i Qatar. Stævnet sendes direkte fra 18-20 på TV3 Sport1 og SVT2.

Om helbredet ellers tillader det, bliver hendes næste start Diamond League-stævnet i Rabat, Marokko d. 22. maj.

© Copyright Dansk Atletik Forbund