Loading...

Fra sidste års stævne. (M. Hyllested)

Optakt weekend

Rekordtilmelding til Tårnby Games

04. maj 2016 · Jeppe Weinreich

Med 854 tilmeldte har weekendens Tårnby Games aldrig været større. Med udsigt til flot vejr og deltagelse af et par hjemlige topnavne er der lagt op til to flotte dage.

Med weekendtemperaturer på over 20 grader kunne timingen ikke have været bedre for årets Tårnby Games. De fine rammer bliver i løbet af de to konkurrencedage fyldt godt ud med rekordmange tilmeldte, nemlig 854 fra 60 klubber, som tilsammen står for 2159 starter.

Det store stævne - som Amager AC arrangerer – har traditionen tro også miniatletik på programmet, hvor de helt små (født i 2011) bl.a. løber 40 meter. Den store vægt ligger dog på aldersklassen 10-15 år. Her er de 12-13-årige pigers længdespring den mest populære disciplin med 50 tilmeldte.

Topnavne tester formen
Flere hjemlige topnavne har valgt at åbne sæsonen i Tårnby. Det gælder den danske mester på 100 meter, Morten D. Madsen (Skive AM), samt Nicolai Hartling (Sparta) og Benjamin Lobo Vedel (Aalborg AM), der søndag møder hinanden på 300 meter. Kristoffer Hari (Hvidovre AM) står ligeledes på startlisten, men det forlyder, at han desværre har lagt sig syg og ikke kommer til start.

Caroline Bonde Holm gør comeback
På kvindernes startliste finder man den danske rekordholder i stangspring, Caroline Bonde Holm (Sparta), der dermed gør et længe ventet comeback (hendes seneste start var ved DM-inde i 2015). Netop kvindernes stangspring er sammen med længde for mænd udvalgt til de to øvelser, der indgår i Tårnby Games Challenge med pengepræmier til de tre bedste.

Spartas svenske længdespringer Erica Jarder tester farten på en 100 meter, mens Anne Sofie Kirkegaard (Sparta) ligeledes tager hul på en ny sæson efter en lang række fine resultater indendørs.

IAAF World Athletics Day
Tårnby Games er sammen med Herning Games (16/5) del af IAAF's verdensomspændende World Athletics Day, som afholdes i over 100 lande. Eventen - den 21. i rækken - er rettet mod 16-17 års gruppen.

Tårnby Games – 7.-8. maj 2016
Hjemmeside

© Copyright Dansk Atletik Forbund