Loading...

En glad Celina Julin efter rekordkastet. (M. Hyllested)

Tårnby Games

Dansk rekord af Celina Julin

09. maj 2016 · Jeppe Weinreich

Med et kast på 62.52 meter lagde den 21-årige hammerkaster søndag i Tårnby tre cm til Vanessa Mortensens danske rekord fra 2006.

En dansk seniorrekord ved Tårnby Games er ikke hverdagskost.  Og da den endelig så dagens lys under søndagens konkurrencer, var det de færreste, der bemærkede det. Hammerkasterne var nemlig henvist til kastegården bag Tårnby Stadion, og her slyngede Celina Julin i anden omgang hammeren ud på 62.52 meter. En forbedring på tre cm af Vanessa Mortensens danske rekord, som den 12. maj ville have stået i ti år. Stor forløsning for Sparta-kasteren, der i december måned pådrog sig en kraftig hjernerystelse, da hun under en træningssamling fik smidt en 3 kg tung medicinbold i hovedet med stor kraft.

”Det er en stor forløsning. Efter uheldet i december lå jeg vandret i halvanden måned. Først på træningslejren i Portugal i sidste uge kunne jeg for første gang fuldføre alle mine kast,” lyder det fra Celina Julin, hvis andet gyldige forsøg i konkurrencen også var over de 62 meter.

Alle resultater opdateres HER

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund