Loading...

Sara Slott Petersen efter VM-finalen sidste sommer. (Iris Hensel/DECA Text&Bild)

Diamond League

Sara Slott melder fra til Rom

31. maj 2016 · Jeppe Weinreich

Torsdagens Diamond League-stævne i Rom bliver desværre uden dansk deltagelse, da Sara Slott Petersen døjer med smerter i baglåret.

Sara Slott Petersens mange fans må væbne sig lidt endnu med tålmodighed. Efter afbud til sæsonens første to Diamond League-stævner var det ellers håbet, at den næste afdeling i Rom skulle blive med hendes deltagelse. Men desværre nej; det danske OL-håb glimrer ved sit fravær på startlisten til torsdagens 400 meter hæk på Stadio Olimpico – såvel som til stævneseriens næste afdeling søndag i Birmingham.

”Min træner og jeg har desværre været nødt til at trække stikket, da jeg ikke har kunnet komme smerterne i mit baglår til livs,” fortæller Sara med henvisning til det problem, som tvang hende til at melde fra til det senest planlagte stævne i Rabat d. 22. maj.

Årsagen til smerterne har vist sig at være en betændelsestilstand tæt på den ene baglårshæftning. Det har betydet en uges pause fra al løb, og først i denne uge er løbetræningen lige så stille startet op igen.

”Jeg er positiv omkring fremgangen, men vil først konkurrere, når jeg igen kan løbe over hække uden nogen smerter. Om det bliver om en uge eller tre, har jeg svært ved at vurdere,” lyder det fra Sara Slott Petersen, hvis næste løb – om alt går vel – bliver i Luzern d. 14. juni.

© Copyright Dansk Atletik Forbund