Loading...

Vest- & Østdanske Ungdomsmesterskaber (18.-19. juni)

Skive og Ballerup klar til stort rykind

14. juni 2016 · Jeppe Weinreich

941 atleter i alderen 10-22 år dyster ved den kommende weekends mesterskaber i Vest og Øst.

Skive AM og Ballerup AK har de seneste sæsoner været faste værter for de Vest- og Østdanske Ungdomsmesterskaber. For Ballerups vedkommende bliver det sjette år i træk, efter at Greve i 2010 senest var vært, mens Skive også har stået for mesterskaberne siden 2011 – med undtagelse af 2014, hvor det foregik i Odense.

Igen i år er der fin tilmelding. Ulrich Engmark fra Ballerup AK melder om 566 deltagere fra 26 klubber, der i alt kommer til at stå for 1425 starter (ekskl. semifinaler og finaler). I Skive kommer man op på godt 1100 starter fordelt på 375 deltagere, men i modsætning til i øst – hvor de 10-11 årige er med – er yngsteVDMU plakat klasse i vest 12-13 år. Til gengæld har man så taget 20-22 års klassen med.

”Vi glæder os til endnu en gang at byde velkommen til atletik i Skive og udnytte de fine faciliteter vi har til rådighed. Tidligere i år har vi allerede afviklet to danske mesterskaber indendørs, Skole OL, Baneturneringen og Veteranholdkamp, så vi ligger ikke på den lade side i Skive,” lyder det fra klubbens stævneansvarlige, Annette Nørgaard.

Ballerup var også vært for Skole OL, ligesom at de hver vinter arrangerer Øst DMU-inde i Ballerup Super Arena.

EM-U18
I weekenden klarede mangekæmperne Mads Lund (Sparta) og Anna Ø. Lange (Greve) kravet til næste måneds EM-U18. Dermed har ni atleter indfriet kvalifikationskravene til mesterskabet. Alle ni deltager i weekenden, hvor der er flere store talenter, som håber at kunne sikre sig en billet til Tbilisi.

Mere information på de to hjemmesider:

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund