Loading...

(Agenzia Fotografica)

EM para-atletik

Verdensrekord og EM-guld til Daniel Wagner

15. juni 2016 · DHIF

Den danske længdespringer Daniel Wagner Jørgensen levede op til favoritværdigheden ved EM i para-atletik med endnu en forbedring af sin egen verdensrekord og hentede dermed den første danske guldmedalje i Grosseto. Daniel Wagner vandt med et spring på 6,70 meter.

Som ventet var Daniel Wagner tirsdag aften suveræn, da vejlenserens favoritdisciplin længdespring var på programmet ved EM i para-atletik. Nærmeste konkurrent i klasse T42, tyske Heinrich Popow, blev på trods af personligt bedste resultat sat til vægs med hele 27 cm. Det er første gang, at danskeren kan kalde sig europamester.
 
”Jeg havde glædet mig til at komme tilbage til dette stadion i Grosseto, sidst jeg var her satte jeg verdensrekord. Hvilket jeg gjorde igen i dag. Men det jeg er mest stolt af, er at jeg for første gang i karrieren er blevet europamester. Jeg vil gerne takke min træner, det danske landshold og Dan Boyter for opbakningen under konkurrencen,” siger Daniel Wagner, der onsdag har endnu en medaljechance, når han stiller op i 200 m finalen.

Læs mere på mesterskabets officielle hjemmeside.

Følg også det danske landshold i atletik på Facebook.

© Copyright Dansk Atletik Forbund