Loading...

(foto: Lone Dybdal)

Diamond League

Sæsonbedste og 3. plads til Sara

15. juli 2016 · Jeppe Weinreich

Med tiden 54,81 sek. løb Sara Slott Petersen i Monaco fredag aften sæsonens hurtigste tid. Men den nybagte europamester viste, at der er potentiale til mere.

Trods et løb med flere store fejl kunne Sara Slott Petersen snuppe en fin 3. plads i fredagens stærke Diamond League-felt i Monaco. Med 54,81 sek. var den danske europamester 0,31 sekund hurtigere end i EM-finalen – på trods af, at skridtene før den sidste hæk slet ikke passede.

”Forholdene var gode i dag, men jeg kikser ved den 7. hæk, hvor jeg ikke kan holde de 15 skridt. Det plejer ellers at være nemt, i fjor gjorde jeg det til 8. hæk. Men at jeg med to store fejl alligevel kan løbe 54,81, vidner om, at der stadig er et uforløst potentiale. Jeg vil tro, at jeg er i form til at løbe 54,20 nu, så det giver mig bare ekstra motivation frem til næste løb,” lød det fra Sara, hvis start i Diamond League-stævnet i London næste fredag efter planen bliver sidste løb inden OL. - se løbet HER

”I forhold til i fjor mangler jeg den sidste hurtighed, da jeg i lang tid kun har kunnet løbe 80 procent til træning. Til gengæld har jeg forbedret mig på andre områder. Nu håber jeg så bare på, at jeg kan komme hjem og få tre ugers god træning inden OL.

Skotten Eilihd Doyle løb sit livs løb og vandt i personlig rekord 54,09 sek., mens Cassandra Tate, der ikke var god nok til USA’s OL-trup, blev nr. 2 i 54,63 sek. Doyle deltog ikke ved EM, men blev slået klart af Sara Slott i deres første møde tidligere på sæsonen.

Ashley Spencer, som blev nr. 2 ved de amerikanske trials, endte på en overraskende sidsteplads.

Det er syvende gang i karrieren, at Sara Slott Petersen løber 400 meter hæk under 55 sekunder.

resMONACO

© Copyright Dansk Atletik Forbund