Loading...

(screenshot)

Diamond League

Formidabel finish sikrer Sara en 2. plads

22. juli 2016 · Jeppe Weinreich

Kun verdensranglistens nr. 1 formåede at slå det danske OL-håb ved fredagens Diamond League i London. Med tiden 54,33 sek. præsterede Sara Slott Petersen karrierens tredjehurtigste tid – blot 0,34 sek. fra hendes egen nordiske rekord.

Sara Slott Petersen har fundet OL-formen frem i rette tid. Fredag aften kunne den danske europamester snuppe 2. pladsen i det stærkt besatte felt ved Diamond League på det olympiske stadion i London. Det skete med tiden 54,33 sek. – hendes tredjehurtigste tid nogensinde. Kun den suveræne verdens-etter Dalilah Mohammad (USA) formåede med 53,90 sek. at løbe hurtigere.

Det så ellers ikke så lovende ud i starten, hvor konkurrenterne lagde særdeles stærkt ud. Sara Slott lignede en distanceret løber og var blot nr. 6 over den allersidste hæk. Men så satte hun sin velkendte afslutning ind.

”Jeg holdt hovedet koldt og stolede på min finish. Efter de tekniske fejl i Monaco var det rart igen at ramme rytmen mellem hækkene,” lyder det fra Sara Slott med henvisning til sidste fredags stævne, hvor hun lavede adskillige tekniske fejl. - se løbet HER

”Der var mange ting, der lykkedes i dag, og jeg føler, at jeg er i form til at slå min nordiske rekord allerede nu. Siden seneste stævne har jeg haft en del træningspas, og i dag manglede jeg måske den sidste lethed. Men jeg har stadig nogle uger til at finde den frem,” lyder det fra Sara Slott Petersen, som sammen med sin træner Mikkel Larsen flyver til Rio d. 3. august – to dage inden åbningsceremonien.

Res. London

© Copyright Dansk Atletik Forbund