Loading...

Fra juniorlandskampen i 2014. (DECA Text/Bild)

NM-U20/Nordisk Juniorlandskamp

Vigtig info ang. udtagelse til NM-U20

25. juli 2016 · Jeppe Weinreich

Om tre uger finder den årlige juniorlandskamp/NM-U20 sted i Reykjavik. Udtagelsen sker på baggrund af resultater opnået inden d. 31. juli. Derfor er det vigtigt, at potentielle landsholdsatleter gør opmærksom på evt. resultater opnået inden for de sidste to uger af kvalifikationsperioden.

Grundet ferietid vil Statletik.dk i de sidste par uger af juli ikke været helt ajourført. Det falder sammen med udtagelsen til årets nordiske juniorlandskamp (NM-U20), som er d. 31. juli. Derfor bedes alle atleter, der mener de har en kvalifikationsmulighed ud fra resultater opnået i perioden 14. juli til 31. juli gøre opmærksom på dette via mail til Carsten Bomme (carsten@sparta.dk).

Det er et krav, at resultatlisten eller et link til den sendes med. Er konkurrencen foregået i Danmark uden at fremgå af DAF’s kalender, skal der yderligere medsendes dokumentation for at konkurrencen er godkendt af DAF.

Inden man foretager sig noget, bedes man have orienteret sig i udtagelseskriterierne og undersøgt niveau/placering på Statletik (http://old.statletik.dk).

NM-U20 afvikles i Reykjavik i weekenden 13.-14. august og er for udøvere født 1997-2000. Mere information HER.

© Copyright Dansk Atletik Forbund