Loading...

Navne

Ny projektleder ansat

05. august 2016 · Jeppe Weinreich

Den 31-årige Andreas Tang-Brock bliver ansvarlig for den store Skole OL finale, som fra næste år finder sted i Aarhus.

Tang-BrockDe næste tre år skal Skole OL finalen afvikles i Aarhus. Med flytningen fra København – og ikke mindst en velvillig økonomisk støtte fra Aarhus Kommune - bliver der samtidig tale om en udvidelse af projektet, så eventen kommer til at rumme andre sportsgrene end atletik. Den 31-årige Andreas Tang-Brock bliver personen, som skal føre det ambitiøse projekt i mål.

Andreas Tang-Brock er pr. 1. august blevet ansat som finale-projektleder, og han får kontor i sekretariatet hos Aarhus 1900 Atletik & Motion, som er medarrangør af finalen.    

Den nye projektleder, som er kandidat i historie og idræt fra Aarhus Universitet, ankommer med en bred erfaring fra projekter og jobs med bevægelse som fællesnævner. En ildsjæl og iværksætter, der senest har været involveret i den årlige Move Copenhagen, en bevægelses-festival over fire dage, som Andreas Tang-Brock selv var idémand bag i 2013. 500 deltagere og 150 frivillige fra 32 lande deltog i april ved den 4. udgave, som blev afviklet på Refshaleøen.

Efter en række år i København er Andreas i juni sammen med sin kone og 2-årige datter flyttet til Ry lidt uden for Aarhus.

© Copyright Dansk Atletik Forbund