Loading...

Borgmester Pernille Beckmann med startpistolen. Til højre Knud Høyer fra Greve Atletik og DAFs Masters Komité.

Greve Atletikstadion

Nyrenoveret stadion indviet i Greve

08. august 2016 · Jeppe Weinreich

Efter en omfattende renovering til 10 mio. kr. råder Greve Atletik nu over et up-to-date stadion med otte rundbaner. Det blev søndag (7/8) markeret med borgmesterbesøg og en nordisk match for masters.

Otte helt nye kunststofløbebaner er der nu på Greve Atletikstadion, og det er der kun fem andre byer (Esbjerg, Odense, Aarhus, Randers og Østerbro), som råder over. Det er resultatet en af større renovering til 10 mio. kr., som blev færdig i sidste måned – og det skulle selvfølgelig markeres på behørig vis. Søndag (7/8) var der derfor inviteret til gratis pølser, borgmestertale, atletikkonkurrencer og et par lilleputkampe i fodbold.

Under den solbeskinnede åbning var der taler af DAFs næstformand, Torben Dan Pedersen, samt borgmester i Greve, Pernille Beckmann. Sidstnævnte kunne - efter et lille lynkursus - skyde konkurrencerne i gang.

Der var stort fremmøde, ikke bare blandt anlæggets brugere, men også mange almindelige borgere i Greve var dukket op for at prøve at mærke de nye baner under fødderne.

”I Greve har I altid taget ansvar for atletikken. I har set ud over egen næsetip og generøst arrangeret stævner og events, der passede til tiden. Det kan I fortsætte med at gøre på dette nye, fantastiske stadion. Og I kan fortsætte arbejdet med at udvikle atletikken til gavn og glæde for borgerne i kommunen,” lød det fra Torben Dan Pedersen.

Kommende events
Det ligger allerede nu fast, at DMU i 2018 kommer til Greve. Allerede næste weekend gælder det DM Masters, mens det traditionsrige ”Afslutningsstævne” afvikles den 1. -2. oktober.

Landets sjette stadion med otte rundbaner af kunststof kan i nær fremtid indvies i Hvidovre, hvor en større stadionrenovering p.t. pågår. Arbejdet skulle have været færdig til det førnævnte DM Masters, men tidsplanen kunne ikke overholdes, hvorfor det flyttes til Greve – med Hvidovre AM som arrangør.

© Copyright Dansk Atletik Forbund