Loading...

OL i Rio

Slott, Bube og Troest lander i København søndag aften - kom og byd dem velkommen hjem!

19. august 2016 · Henriette Leth Nielsen

Vær med til at fejre tre af Dansk Atletiks helt store OL-stjerner søndag aften 21. august, når de lander i Københavns Lufthavn. Alle er velkomne!

Sølvmedaljevinder Sara Slott Petersen samt Andreas Bube og Stina Troest, der begge ligeledes har leveret særdeles flotte præstationer i Rio, lander søndag aften 21. august i Københavns Lufthavn. Det skal naturligvis fejres. Derfor arrangerer Dansk Atletik Forbund en festlig modtagelse af de tre atleter og håber, at både presse og Atletik-Danmark har lyst til at kigge forbi.

Hækkeløberne Sara Slott og Stina Troest samt 800 meter-løber Andreas Bube ankommer med fly BA818 fra London med forventet ankomst klokken 17.25 i Terminal 3. Dansk Atletik Forbund vil holde til i hjørnet ved Starbucks-caféen.

Sara Slott Petersen (Aarhus 1900) Med sølv sikrede Sara dansk kvindeatletik den blot anden OL-medalje i historien. Den første var en bronze i 1948, og dermed står hendes præstation som den bedste af en dansk atletikkvinde nogensinde. Med finaletiden 53,55 sek. forbedrede hun sin egen nordiske rekord med 0,44 sek. En tid, som samtidig er den klart hurtigste af en europæer denne sæson - og placerer hende som nr. 3 på verdensranglisten.

Stina Troest (Amager AC) I sin OL-debut nåede den 22-årige Troest semifinalen på 400 meter hæk. Trods den svære inderbane i semifinaleheatet løb hun med 56,00 sek. sin hurtigste tid denne sæson og slutter som en samlet nr. 15.

Andreas Bube (Bagsværd AC) Nåede semifinalen på 800 meter og blev en samlet nr. 16. Siden Melbourne 1956 er det kun Wilson Kipketer (i 2000 og 2004), som er nået længere. Med tiden 1:45,87 min. i det indledende heat præsterede Bube sin bedste tid i denne sæson.

Dansk Atletik Forbund vil være repræsenteret i lufthavnen ved næstformand Torben Dan Pedersen samt Henriette Leth Nielsen og Bo Rasmussen fra forbundskontoret.

Vi glæder os til at se så mange som muligt. 

© Copyright Dansk Atletik Forbund