Loading...

(screen shot)

Diamond League

Sara nr. 3 i Lausanne – 54,98 sek.

25. august 2016 · Jeppe Weinreich

Den danske OL-sølvvinder viste fint niveau ved torsdag aftens Diamond League, men måtte se sig besejret af briten Eilidh Doyle.

Bare seks dage efter at have sikret sig OL-sølv var der for Sara Slott Petersen torsdag aften i Lausanne gensyn med tre af de andre finalister fra Rio. Dalilah Muhammad satte en tyk streg under, at hun bare er verdens bedste ved suverænt at vinde i 53,78 sek. – 1,2 sekunder foran Sara, der måtte se sig besejret af briten Eilihd Doyle (54,45s).

Muhammed lagde fra start stærkt ud, mens Sara med 100 meter igen lå nummer to. På den sidste langside kunne Doyle dog afslutte stærkest og tage 2. pladsen og den samlede føring i Diamond League, idet Muhammad – ligesom Sara – ikke har deltaget i så mange af stævnerne. De to er nu hhv. 5 og 7 i stillingen. - se løbet HER

Lausanne RES

Næste torsdag i Zürich er hækkeløberne på banen igen, men her indgår disciplinen ikke i Diamond League. Det gør den først ved det sidste stævne i Bruxelles den 9. september.

Det var 11. gang i karrieren, at Sara løb under 55,00 sek. En grænse, som det faktisk kun er mindre end 14 måneder siden (Sopot 27/6-15), at hun for første gang brød.

Inden de to Diamond League stævner gælder det DM på søndag, hvor hun stiller op på 200 meter.

© Copyright Dansk Atletik Forbund