Loading...

En af de 31 indledende runder fandt sted i Aarhus, som i 2017 kommer til at danne ramme om den store finale.

Skole OL

Skal din klub være en del af succesen?

04. september 2016 · Skole OL

Med 61.000 deltagere var Skole OL 2016 en gigantisk succes, men planen er at gøre det endnu større i '17.

Kære foreninger i Dansk Atletik

I foråret 2016 blev der afholdt 31 Skole OL-stævner rundt om i landet, og ca. 61.000 elever deltog i Skole OL 2016.  Vi håber, at I som klub i DAF vil være med til at gentage succesen med Skole OL i 2017, så endnu flere børn kan få en god oplevelse med atletik og OL.

Læs mere her: www.skoleol.dk 

Hvad er Skole OL?
Skole OL er en skoleatletikturnering for alle landets 4., 5., 6. og 7. klasser. Klasserne kan deltage på to måder, enten ved at afvikle deres eget Skole OL i idrætstimerne, eller ved at deltage i et arrangeret Skole OL-lokalstævne. Begge dele er med til at kvalificere dem til Skole OL-finalen, som i 2017 afholdes i Aarhus.

Hvad kræver det at afholde et lokalt Skole OL-stævne?
I afgør selv hvor stort jeres Skole OL-stævne skal være. Sidste år havde vi stævner med alt fra 100 – 1.500 deltagere! Vi har nogle krav til afvikling og kvalitet, men I sætter i høj grad selv rammen for jeres stævne. I kan danne jer et overblik over, hvad det konkret indebærer at afvikle et Skole OL-stævne i vores Eventmanual:

Vi svarer gerne på jeres spørgsmål og hjælper jeg godt i gang med jeres planlægning – giv os endelig et kald eller send os en mail.

Vi samler tidligere og nye arrangører i forbindelse med Atletikkens Årsfest d. 29.-30. oktober, hvor vi sammen evaluerer og kigger fremad, ligesom vi laver et ”kick-start-møde” for jer i uge 6.

Hvad skal I gøre lige nu?
Læs vores eventmanual og hiv fat i os, så vi kan afklare eventuelle spørgsmål. Herefter skal I sætte en dato, og melde den tilbage til os senest 1. oktober 2016! Tilmeldingen er først-til-mølle, i forhold til support og økonomi fra DAF, så vent ikke for længe! 

Efter 1. oktober åbner vi op for, at øvrige foreninger kan komme på banen som Skole OL-arrangører.

Kontakt Skole OL
Giv os meget gerne besked, hvis I er interesserede i at afholde Skole OL.

Skriv til skoleol@dansk-atletik.dk eller kontakt udviklingskonsulent Morten Nielsen, tlf. 5091 7950

Vi glæder os til at høre fra jer!

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund