Loading...

(screen shot)

Diamond League

Sara Slott slutter med endnu en flot 2. plads

09. september 2016 · Jeppe Weinreich

Den danske OL-sølvvinder var fredag aften i Bruxelles yderst tæt på sin første sejr i Diamond League, men måtte se sig knebent slået af en stærkt løbende Cassandra Tate.

Sølle 0,13 sekunder. Så lidt var Sara Slott Petersen fra sejren ved Ivo Van Damme Memorial fredag aften i Bruxelles. De fire forhåndsfavoritter på 400 meter hæk lå næsten side om side over den næstsidste hæk, inden den danske stjerne satte sin velkendte stærke finish ind. Men Cassandra Tate – sidste års VM-bronzevinder, der ikke kunne kvalificere sig til OL – var bare lige en tand stærkere denne gang og vandt i 54,47 sek. med Sara i mål lige efter på en af årets mange 2. pladser i 54,60 sek.

-se løbet HER

Med sejren kunne Tate snuppe 40.000 $ for den samlede sejr i Diamond League Race foran Eilidh Doyle, der på forhånd ellers førte kapløbet. Sara rykkede op som en samlet nr. 3 – samme placering som i fjor, hvor hun også kun havde tre ud af syv mulige starter i Diamond League sammenhæng.

RES Bruxelles

Fredagens tid 54,60 sek. er karrierens 10. hurtigste. Pudsigt nok har Sara opnået 8 af de 10 tider på en 2. plads. Og mon ikke hun også kåres som den næstbedste i verden 2016, når Track & Field News til vinter opstiller den traditionsrige top-10 liste  for hver disciplin? Her endte hun sidste år som nr. 3. 

Memorial Van Damme (Diamond League) - Bruxelles d. 9. september 2016
Samlet resultatliste

© Copyright Dansk Atletik Forbund