Loading...

Masters

Tilmelding til EMACS 2017 er nu åbnet

19. oktober 2016 · Jeppe Weinreich

Arrangørerne bag næste års store event i Aarhus sigter mod at have 400 danske masters-atleter tilmeldt, når mesterskaberne åbner d. 27. juli 2017. Tirsdag kunne de første melde sig til.

4000 deltagere fra 40 lande og heraf – forhåbentlig – 400 danske masters-atleter. Det er målet for arrangørerne bag EM Masters i Aarhus, som rettelig hedder EMACS 2017. Tirsdag blev der åbnet op for tilmelding, og det foregår via et internationalt registreringssystem, som alle deltagere skal benytte sig af. I modsætning til internationale ungdoms- og seniormesterskaber er der ingen kvalifikationskrav til EMACS 2017. Den nedre aldersgrænse er 35 år (født d. 27. august 1982 eller EMACSfør).

Sidste tilmeldingsfrist er den 18. juni 2017, men arrangørerne opfordrer alle til at tilmelde sig i god tid.

"Vi håber, at alle har sat et stort kryds i kalenderen næste år mellem 27. juli og 6. august. Og vi glæder os helt vildt til at byde en masse danske masters-atleter til Aarhus,” lyder det fra projektleder Mikkel Larsen, der henviser til en nyoprettet info-side, som guider de danske deltagere gennem tilmeldingsproceduren. – find den HER.

Åben klasse i halvmaratonløbet
Har man ikke mod på at deltage i selve mesterskabet, kan man stadig blive en del af det. Konkurrencerne på halvmaraton afvikles nemlig i forbindelse med Aarhus Half Marathon d. 6. august, hvor alle kan deltage i den åbne klasse. Løbet har sin egen hjemmeside – klik HER.

© Copyright Dansk Atletik Forbund