Loading...

Indsamling

Donér dine gamle T-shirts til Afrika og vind en rejse

25. oktober 2016 · Jeppe Weinreich

I samarbejde med Sparekassen Kronjylland indsamler GEPARD i november måned brugte T-shirts, som efterfølgende vil blive fragtet til de fattigste områder af Ghana.

Vi er mange, som har en bunke gamle løbe-T-shirts i klædeskabet. Her ligger de og samler støv og optager plads – til ingen verdens nytte. Med et nyt projekt kan man nu komme af med dem og samtidig gøre en god gerning – og ovenikøbet deltage i lodtrækning om en rejse.

GEPARD og Sparekassen Kronjylland indsamler nemlig brugte, renvaskede løbe T-shirts i hele november måned. De vil efterfølgende blive fragtet til Ghana ud i de fattigste områder, hvor der er brug for dem. 

For hver løbe T-shirt, der indleveres, får man en vinderchance i lodtrækningen om flotte løbepræmier, bl.a. kan man vinde en løberejse med RUN the Canyons til en værdi af kr. 15.900 kr. 

Alle kan deltage ved at indlevere deres T-shirts i en af Sparekassen Kronjyllands afdelinger (se HER, hvor du finder den nærmest afdeling).

For at gøre det lettere for klubberne, kan man udskrive og bruge denne PDF. Hvert medlem kan så udfylde formularen med navn, kontaktinfo og antal løbe T-shirts, og så kan en person fra klubben samlet aflevere alle de indsamlede løbe T-shirts i Sparekassen Kronjylland.

Læs mere på www.gepard.dk om SportsGoods for Africa 2016 - og på Facebook.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund