Loading...

Priser

”Årets Energibundt” efterlyses

15. november 2016 · Jeppe Weinreich

En nystiftet pris på 75.000 kr. skal den 7. januar uddeles til en frivillig person, der til daglig gør et stort arbejde i en klub. Måske i en atletik- og motionsklub? Sidste frist for indstilling af en kandidat er den 29. november.

De fleste, som har deres gang i en atletik- eller motionsklub, kender typen. Den utrættelige træner, leder eller anden form for frivillig, der gør et stort og uegennyttigt arbejde i foreningen. De får sjældent nogen stor belønning, men den kan måske komme nu. DONG Energy har nemlig stiftet prisen ”Årets Energibundt” med en præmie på 75.000 kr. Der er 25.000 kr. til et energibundt og 50.000 kr. til den forening, som vedkommende er tilknyttet. Det sker for at hylde det beundringsværdige arbejde, der lægges i idrætsforeningerne overalt i landet.

Årets Energibundt går til en frivillig, fx en træner, holdleder, stævnearrangør eller en anden, der med en særlig indsats og engagement bidrager til sammenholdet i idrætsforeningen. Eller som DONG formulerer det: 

Én, der sørger for, at hallen er booket til træning. Én der altid står klar ved vandposterne til løbene. Én, der arrangerer kørsel, så alle kommer med.  Én, der kridter banen op, så vi andre kan spille på den. Én, der gør, at foreningen, holdet og medlemmerne arbejder godt sammen. Eller en anden der i særlig grad styrker sammenholdet. Til glæde for os alle. Kender du sådan en? Så indstil din kandidat nu.

Sidste frist: 29. november
Fristen for indstilling af en kandidat er den 29. november. Tre nominerede offentliggøres den 12. december, og den endelige kåring finder sted ved DR’s ”Sport 2016” show i Herning d. 7. januar i det nye år.

DONGs ”Årets Energibundt” afløser den tidligere pris, Gør-Det-Muligt prisen, som Nordea stod bag. Den gik i 2013 i øvrigt til en atletikleder, nemlig Gunnar Møller Nielsen fra Sæby IK80. Se ham få overrakt prisen ved det store gallashow i Herning HER.

Læs mere HER

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund