Loading...

Fra European Youth Leader Forum 2016, som blev afholdt i forbindelse med EM i Amsterdam. (Getty Images)

European Athletics

Ung og frivillig leder i atletikken? Bliv en del af European Athletics’ nye fællesskab!

17. november 2016 · DAF

Er du under 29 år, og lægger du et stort antal timer som frivillig i din klub? Så bør du bestemt blive en del af European Athletics Young Leaders Community.

Hvad enten det er som træner, leder eller i en helt tredje rolle at du bidrager, så er det nye forum - www.athleticscommunity.org  - en oplagt og spændende mulighed. Siden er drevet af European Athletics Young Leaders Youth Team (EA Youth Team), og den er Mikkel Hansen en del af. Han fortæller her:

”Vi er en gruppe på 22 motiverede ungledere. EA Youth Team blev udviklet gennem European Athletics Young Leaders Forum i forbindelse med EM i Amsterdam, hvor Dennis Mägi og Mads Moos Larsen (begge Aarhus 1900) var de danske repræsentanter.

EA Youth Teams primære formål er at motivere og assistere ungledere i hele Europa. Vi samarbejder tæt sammen med European Athletics om at bidrage til udviklingen på ungleder-området i hele Europa, og her er Young Leaders Community en af vores platforme.

På hjemmesiden kan man blandt andet uploade sine frivillige timer brugt på atletikken – hvis man har henholdsvis 100, 250 eller 500 frivillige timer, vil man som anerkendelse modtage et certifikat underskrevet af præsidenten for det Europæiske Atletikforbund, Svein Arne Hansen.

Få inspiration eller inspirér andre
På hjemmesiden kan du også få inspiration til projekter eller oprette dine eget og inspirere andre – af projekter kan nævnes en række danske eksempler, bl.a. Make Athletics Happen, TrackArena og Nytårssamling. I skrivende stund er der 398 projekter og 2147 brugere på sitet. Samlet set har vi nu doneret mere end 80.000 frivillige timer til atletikken.

Hjemmesiden bliver løbende opdateret med nyheder og blogs om, hvad der rører sig blandt ungledere i Europa, skrevet til ungledere af ungledere. Hvis man har noget spændende på hjerte, kan man sende sin blog og få den offentliggjort på siden.

Derudover kan man få inspiration af mange andre projekter, der er uploadet på siden, herunder de førnævnte danske projekter.”

Sociale medier
EA Young Leaders Community er naturliivs også at finde på de sociale medier. Her vil eksempelvis blogs fra hjemmesiden blive delt. Følg med her:

© Copyright Dansk Atletik Forbund