Loading...

Skole OL

33 byer er klar til Skole OL i 2017

23. november 2016 · Jeppe Weinreich

Selvom der endnu er et halvt års tid til, er forhåndsinteressen for næste års Skole OL stor. Hele 33 byer har allerede nu meldt sig klar til at afholde indledende stævner inden den store finale i Aarhus.

Skole OL er vokset støt i størrelse siden opstarten, men det er fortsat i vækst. Mens 31 byer i fjor arrangerede indledende atletikstævner, er der således allerede nu indgået aftale med 33 byer om at stå for den indledende runde.

”Det er meget tilfredsstillende. Vores overordnede mål er 35, så det tror jeg bestemt, at vi ender med at nå op på,” lyder det fra projektleder Katrine Gribel Vorum, der samtidig opfordrer alle arrangører til at være hurtigt ude med invitationer til skolerne. Flere af stævnerne har allerede åbnet for tilmeldinger af klasser. – se listen med deltagende byer HER.

Finalen afholdes i 2017 som noget nyt på Ceres Park i Aarhus (13.-16. juni). Ikke bare er den flyttet; den er også blevet udvidet med rosport, bueskydning, svømning og eSport. Med i alt fem udbudte sportsgrene regner Katrine Gribel Vorum med, at de indledende runder vil nå ud til 60 steder landet over.

”Kick off”-møder i Aarhus og Brøndby
I det nye år vil der blive afholdt ”kick off” møder i Aarhus og Brøndby, hvor arrangørerne af de forskellige runder kan møde hinanden og få inspiration og viden med hjem. Her kan man bl.a. høre om de nyeste forbedringer i resultat-app’en og stille spørgsmål om alt fra deadlines, tidsskemaer og rekruttering af deltagere og frivillige.

Skole OL kick off møderne afholdes i Aarhus d. 25. januar og Brøndby 1. februar - begge dage kl. 18.00-20.00.

Nærmere information og program følger i løbet af december.

© Copyright Dansk Atletik Forbund