Loading...

Uddannelse

Nyt kursus skal bringe danske dommere op på internationalt niveau

21. december 2016 · Jeppe Weinreich

For første gang nogensinde kan DAF tilbyde en videregående dommeruddannelse på det såkaldte NTO-niveau (National Technical Official). Det tre dage lange kursus – hvor der kun er plads til 15 deltagere - foregår i Odense i marts.

Danske atletikdommere kan til næste år tage et vigtigt trin op i niveau. For første gang herhjemme tilbydes der nemlig en videregående dommeruddannelse, hvor man erhverver titlen af National Technical Official. Det foregår i Odense næste år i dagene 17.-19. marts. Kun 15 personer kan deltage i kurset, der har tilmeldingsfrist d. 20. februar.

Med etableringen af det nye kursus ønsker DAF´s Tekniske Komite at udbygge den danske atletikdommeruddannelse med dét ekstra trin, der kan bringe danske dommere op på internationalt niveau. Dette gøres i første omgang ved at udbyde en national overbygning til allerede uddannede og erfarne dommere, der således vil blive rygraden i en dansk dommerstab, der forventes at kunne løfte danske atletikevents og mesterskaber, samt være kulturbærere videre ud til den øvrige nationale dommerstab.

Læs mere om kurset HER

© Copyright Dansk Atletik Forbund