Loading...

Morten D. Madsen (tv) ved Bislett Games 2016, hvor han med 10,48 sek. løb sæsonens bedste tid på 100 meter. (DECA Text&Bild)

Klubskifte

Morten D. Madsen skifter til Sparta

04. januar 2017 · Jeppe Weinreich

Skive AM må sige farvel til klubbens klart største profil, der netop er flyttet til Roskilde for at påbegynde en uddannelse til pilot. Fremover bliver det i Sparta-trøjen, at den regerende danske mester på 60 meter konkurrerer.

Sparta AM bliver i den kommende sæson styrket på sprintsiden. Den 21-årige Morten D. Madsen har nemlig meldt sig under mesterklubbens faner. Klubskiftet, som Skive Folkeblad kunne bekendtgøre kort før jul, kommer som en naturlig konsekvens af, at Morten den 5. januar påbegynder en uddannelse som pilot i Roskilde. Dermed må Skive AM vinke farvel til klubbens største profil, som hidtil er blevet trænet af Hans Henrik Aackmann og morfaren Erik Madsen.

I Sparta kommer den dobbelte danske mester på 100 meter (2014 & 2015) og tredobbelte på 60 meter (2014-16) til at træne under Michael Jørgensen og Lars Pedersen. Hvor megen træning, der bliver tid til med en krævende uddannelse og bopæl i Roskilde, er uvist.

”Det er min drømmeuddannelse, og jeg glæder mig, og det er da muligt, at atletikken vil blive prioriteret ned, men jeg håber, der bliver tid til begge dele,” udtaler Morten D. Madsen til Skive Folkeblad.

© Copyright Dansk Atletik Forbund