Loading...

Jakob Larsen udpeget som en del af fagjuryen for Københavns Kongres og Event Award 2017. Billedet er fra da VM Halvmaraton 2014 vandt prisen.

Jakob Larsen udpeget som en del af fagjuryen for Københavns Kongres og Event Award 2017

23. januar 2017 · Henriette Leth Nielsen

Københavns Kongres og Event Award hylder hvert år værterne for markante kongresser og sportsbegivenheder afholdt i hovedstaden. Til at kåre vinderne er der netop nedsat en fagjury– heriblandt Jakob Larsen, direktør i Dansk Atletik Forbund, som igen i år er udpeget til at være en del af juryen.

Hvert år hylder København de værter, arrangører og ildsjæle, der det forgangne år har gjort en ekstraordinær indsats for at tiltrække og afholde kongresser og sportevents i hovedstaden - og i år er ingen undtagelse.

Den 19. april lægger Københavns Rådhus lokaler til prisuddelingen og til at udpege vinderne, er der netop nedsat en kompetent fagjury, hvor Jakob Larsen, direktør i Dansk Atletik Forbund, igen i år er udpeget som ét af jurymedlemmerne - ligesom han var det sidste år.
Jakob Larsen repræsenterer sport- og eventgrenen i juryen og har stor erfaring med at tiltrække store, markante events til både København såvel som resten af landet.

Udover Jakob Larsen består fagjuryen af en bred repræsentation fra både offentlige institutioner, virksomheder, forbund og organisationer. Alle medlemmer af juryen skal besidde en specifik viden om tiltrækningen eller afholdelsen af internationale kongresser eller sportevents for at være en del af juryen.

Lokale værter og arrangører har stor betydning for, at hovedstaden hvert år kan tiltrække et stort antal internationale kongresser og events. Derfor hylder Wonderful Copenhagen i samarbejde med Københavns Kommune de værter, der gør en stor indsats for at tiltrække og afholde kongresser og sportevents i hovedstaden.

Der uddeles priser i fire kategorier: ’Årets kongresvært for kongresser med mere end 1.000 deltagere’, ’Årets kongresvært for kongresser med mindre end 1.000 deltagere’, ’Årets initiativpris’ og ’Årets bedste sportevent’.

18. marts 2015 vandt VM Halvmaraton Københavns Kongres & Event  Award for bedste sportsevent i hovedstaden i 2014. Læs mere om Københavns Kongres og Event Award 2017 HER.

© Copyright Dansk Atletik Forbund