Loading...

Priser

Årets sportstalent i Nordsjælland: Anna Emilie Møller

23. januar 2017 · Jeppe Weinreich

Efter at være blevet forbigået ved et par store kåringer i den seneste tid, var der lørdag fuld gevinst til Anna Emilie Møller.

Mange atletikfans havde nok gerne set Anna Emilie Møller løbe med titlen som enten "Årets Fund" eller "BESTSELLERs Olympiske Håb". Ved begge kåringer måtte hun dog se hhv. en fodboldspiller og en dressurrytter tage førsteprisen på100.000 kr.

Så var det godt, at komitéen bag "Årets Sportstalent i Nordsjælland" så anderledes på det. Lørdag modtog den 19-årige Blovstrød-løber nemlig 1. præmien, hvortil der fulgte 20.000 kr. Det skete i Blovstrød Løvernes klubhus, hvor en repræsentant for prisens sponsor, Nordea, var mødt op med checken.

"Vi havde et rigtig stort og flot felt i år, men i sidste ende var vi ikke i tvivl om, at det var dig, der skulle have prisen," sagde Jan Nielsen fra Nordea i Hillerød i en hyldesttale.

Næste to søndage: DM Kort Cross og Europa Cup
Førstkommende søndag kan der være mere hæder i vente for Anna. Her gælder det nemlig DM Kort Cross i Herlufsholm. En titel, som hun ikke har vundet før. Blovstrød Løverne har i holdkonkurrencen også fået Sylvia Kiberenge med og stiller dermed i stærkeste opstilling, fortæller holdleder Per le Fevre. Holdet satser desuden stærkt på at gøre en god figur den efterfølgende søndag (5/2), hvor de drager til Portugal for at deltage i årets Europa Cup Cross.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund