Loading...

Fra DMU-inde i 2016. (Gunner Sørensen)

DMU-inde

Kvalifikationslister til DMU er nu tilgængelige

24. januar 2017 · Jeppe Weinreich

Om en måned begynder årets DMU-inde i Skive. Alt afhængig af hvilken øvelse det drejer sig om, er de 24 til 18 bedst placerede på ranglisten kvalificerede.

Interessen for at klare cut'et til årets DMU-inde i Skive (25.-26. februar) er selvsagt stor. Særligt hvis man lige ligger på kanten. Nu ligger de kvalifikationslister, som løbende bliver opdateret, tilgængelige på www.statletik.dk. Det skal bemærkes, at der grundet overflytning af data til en ny server kan være ventetid på sitet. Skulle det være tilfældet, kan listerne også hentes på den gamle statistikside - old.statletik.

Regler
I spring, kast og løb fra 800 meter og op begrænses deltagerantallet til max 18 deltagere. På 60 meter og 60 meter hæk begrænses deltagerantallet til max 3 heats og 24 deltagere. På 200 meter og 400 meter begrænses deltagerantallet til max 5 heats og 20 deltagere. Der er startret for de bedst placerede jf. www.statletik.dk. Er der et mindre antal tilmeldte end de kvalificerede aktive på̊ ranglisten, tildeles de resterende pladser efter bedste resultat opnået fra kvalifikationsperiodens start til og med tilmeldingsfristens udløb. Eventuelle efteranmeldelser optages nederst på venteliste i den rækkefølge de modtages. Alle kvalifikationstider til og med 400 mete løb, inkl. hækkeløb, skal være opnået med elektronisk tidtagning.

- Læs mere i manualen HER

© Copyright Dansk Atletik Forbund