Loading...

EMACS 2017

Præcis 6 måneder igen: Entry Booklet'en er landet

27. januar 2017 · Jeppe Weinreich

Om nøjagtig et halvt år lyder startskuddet til EM Masters i Aarhus. Det blev fredag markeret med lanceringen af en stor informationsbog der rummer al ønskelig information for de mange udenlandske deltagere, som snart er på vej til Smilets By.

Der er travlhed på EMACS' kontor i Aarhus lige nu. Nok er der seks måneder til masters-festens start, men med forventeligt 4.000 deltagere til EMACS 2017 gælder det om at planlægge turen til Smilets By i god tid. Det mærker arrangørerne i dén grad.
Entry booklet"Mange udenlandske deltagere er i gang med at planlægge deres tur nu, så b

åde i relation til overnatning og tilmelding er der gang i kundeservicen," fortæller projektleder Mikkel Larsen.
I den forbindelse blev den såkaldte Entry Booklet i dag lanceret (kan hentes HER). Den rummer al tænkelig information for de mange deltagere; fra de helt specifikke detaljer
omkring det rent sportslige til anbefalinger af byens seværdigheder.

Unik hjemmebane-mulighed
Eftersom der er tale om et europamesterskab, vil de udenlandske deltagere selvsagt dominere billedet i dagene fra den 27. juli til 6. august. Men omvendt vil mange danske atleter forventeligt udnytte den unikke chance for at konkurrere ved et EM på hjemmebane.

"Vi mærker stor dansk interesse. Mange klubber har henvendt sig, og flere steder har de startet nye masters-hold op, der træner frem mod EMACS. For at give danskerne mulighed for at skabe en ”holdfølelse”, har vi lavet en særlig facebook-gruppe for ”Det Danske Hold”, hvor vi opfordrer alle interesserede deltagere til at tilmelde sig.

Tilmeldingen har været åben i et stykke tid nu, og for at gøre det nemt for de danske deltagere, har arrangørerne lavet en særlig tilmeldingsside på dansk - klik HER.

© Copyright Dansk Atletik Forbund