Loading...

Uddannelse

Spændende, inspirerende og relevant: Til seminar i Berlin

27. januar 2017 · Jeppe Weinreich

Andreas Jeppesen fra DAFs Seniorkomité var sidst i november inviteret til et internationalt seminar rettet mod unge ledere: "Paths to Success - inspiring future leaders". Og inspireret, det blev Andreas, som var eneste danske repræsentant i Berlin.

Seminar (1)Et seminar designet for unge mænd og kvinder med interesse i en karriere i international sport. Det var, hvad "Paths to Success - inspiring future leaders" tilbød. DAF havde en repræsentant - Andreas Jeppesen - med til seminaret, der foregik i Berlin.

Andreas sidder i DAFs Seniorkomité og er desuden ansat som event- og udviklingschef i Odense Atletik. Så sent som i sommer stod han i spidsen for det vellykkede NM Masters i Odense, og seminaret i Berlin var udbytterigt, slår han fast.

"Det var en rigtig god kombination af spændende oplæg, workshops med repræsentationer og diskussioner af vigtige emner som lederskab, ansvarlighed, kommunikation og sociale netværk."

Oplægsholderne var erfarne ledere fra internationale sportsorganisationer, og her blev det tydeligt, at mindre klubber og foreninger - som vi kender det fra hjemlige forhold - faktisk kæmper med de samme udfordringer som store organisationer.

"Udfordringen er i grove træk den samme," mener Andreas. "Hvad er vi sat i verden for som organisation eller som klub? Følger vore strategier, organisering og beslutningstagen dette formål? Og hvorledes sikrer og kontrollerer vi, at dette bliver overholdt? Har vi de rigtige folk på de rigtige positioner, og har de de nødvendige kompentencer hertil?"

"The changing landscape in sport" hed et andet emne, som deltagerne kom omkring i. Og her blev der sigtet til, at sporten er i hastig forandring, og at det kan være svært at navigere i den.

"I dag er der en massivt større overvågenhed - og mediedækning 24/7. Du er altid på, og du bliver holdt op på det."

Læs hele Andreas' beretning HER

© Copyright Dansk Atletik Forbund