Loading...

(DECA Text&Bild)

USA & Sydafrika

Flotte sæsonåbninger af Trajkovski og Nick Jensen

28. januar 2017 · Jeppe Weinreich

Med et spring på 7.64 meter fik Andreas Trajkovski natten til lørdag sin bedste sæsonåbning nogensinde. Også Nick R. Jensen viste fredag god form.

De kan langtfra betegnes som sikre EM-deltagere, men Andreas Trajkovski og Nick R. Jensen går målrettet efter at kvalificere sig i hhv. længdespring og 800 meter. Fredag tog de to Sparta-atleter, som begge bor i udlandet, det første skridt mod Beograd.

I Fayetteville, Arkansas nåede Trajkovski natten til lørdag ud på 7.64 meter - hans bedste sæsonåbning nogensinde. Det rakte til en 3. plads.

"Så er vi i gang, men der er mere at hente," lyder det fra Andreas med henvisning til hans 2. forsøg, som var langt, men overtrådt med en tå. EM-kravet lyder på 7.90 meter. - resultatliste

Lovende 600 meter af Nick R. Jensen
Mens mange danske atleter bruger Sydafrika som træningslejr i december og januar, bor Nick R. Jensen der nu fast. Fredag løb han en 600 meter i Pretoria i tiden 1:18,54 min. Tider på den skæve distance kan være svære at bedømme (Andreas Bube har den uofficielle rekord herhjemme med 1:16,15), men træner Heidi Jensen vurderer, at det svarer til lige under 1:49,00 min. på en 800 meter. Det er nøjagtig, hvad EM-kravet lyder på, men det skal klares indendørs. Derfor rejser Nick snart til Europa, hvor han den 4/2 har en start i Stockholms Globen. Et stævne, hvor Ole Hesselbjerg løber 3000 meter.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund