Loading...

Legater

Ansøgningsfrist til "Hjorten Hørsholm Talentlegat" forlænget

31. januar 2017 · Jeppe Weinreich

Den første uddeling af det nyligt oprettede talentlegat er udskudt til oktober 2017 - med ansøgningsfrist d. 15. august.

I november kunne vi her på siden bringe den glædelige nyhed, at Hørsholm Atletik og Motion "Hjorten" havde oprettet et talentlegat. 500.000 kr. er der i puljen, og det skal fremover uddeles i årlige portioner på 50.000 kr. Ansøgningfristen var oprindelig sat til december 2016, men den er nu udskudt til 15. august 2017. Det betyder, at der i år vil blive uddelt 100.000 kr. - og de efterfølgende otte år som planlagt 50.000 kr.

Desværre blev det ikke præciseret i den første udmelding, at støtten kun retter sig mod ungdomsarbejdet på Sjælland, og gerne i Nordsjælland. Ansøgninger fra andre landsdele end Sjælland kan derfor desværre ikke komme i betragtning. De ansøgere, som forgæves har ansøgt om legat, vil få en personlig besked. DAF beklager ulejligheden.

DonationOm legatet
Beløbet gives til aktive, trænere, klubber eller træningscentre, hvor der vises vilje og evne til at arbejde målrettet og kontinuerligt på at forbedre de aktives resultater og det generelle vidensniveau. Der lægges vægt på at arbejdet foregår i et positivt træningsmiljø, der kan være et eksempel til efterfølgelse for andre.

Beslutningen om, hvem der skal modtage støtte, træffes af DAFs bestyrelses forretningsudvalg på baggrund af indstilling fra et udvalg bestående af Sportschefen samt to trænere / ledere fra nordsjællandske klubber. DAF skal holde Hørsholm Atletik og Motion ’Hjorten’ informeret om, hvem der modtager den årlige donation, og informationen skal indeholde en kort begrundelse for tildelingen.

Begrundede ansøgninger om at modtage støtte skal sendes til daf@dansk-atletik.dk senest den 15. august 2017. - hent ansøgningsskema HER

Navnene på modtagerne vil blive offentliggjort på DAFs årsmøde i oktober.

© Copyright Dansk Atletik Forbund