Loading...

(Randers Freja Atletik)

DM-inde Masters

Ny atletikhal indvies med DM Masters

08. februar 2017 · Jeppe Weinreich

Lørdag indvier Randers Kommune en 4.500 kvadratmeter stor atletikhal på Langvang Idrætscenter. Med indvielsen får atletikken i Randers nogle af de allerbedste betingelser i landet.

De danske masters-atleter får fornøjelsen af at indtage Randers Atletik- og Multihal som de første. Det sker førstkommende lørdag, hvor Randers Kommune kl. 10 officielt indvier de længe ventede faciliteter.

Knap et år efter det første spadestik står atletikhallen - som har kostet 20 mio. kroner - klar til brug. Hallen er den blot den tredje herhjemme med internationale mål, hvilket først og fremmest vil sige en 200 meter rundbane med hævede sving. Og så er den vel at mærke opvarmet.

Den nye atletikhal er bygget sammen med de allerede eksisterende faciliteter på Langvang Idrætscenter. Det giver det lokale idrætsliv gode muligheder til den daglige træning såvel som for afvikling af store stævner.

En multihal
En af Randers Frejas dygtige atletiktrænere, Ole Kvist, er blevet aktivitetskoordinator, og han understreger, at hallen ikke kun er for atletikfolket.

"Vi har netop nedsat et brugerudvalg, som skal være med til at udvikle et koncept, så der kan være plads til flere idrætsgrene. Hallen er bygget med mulighed for en vis multifunktionalitet. Allerede nu har vi foruden atletikken også de amerikanske fodboldspillere fra Randers Thunder og vores lokale racerunners i hallen,” udtaler han i en pressemeddelelse fra Randers Kommune.

200 kvadratmeter af hallens gulv kan ændres til en kunstgræsbane, der kan anvendes til mindre boldspil som eksempelvis floorball.

DM-inde Masters - Langvang Atletik & Multihal d. 11-12. februar 2017
Kl. 10.00 åbnes dørene til den nye atletik- og multihal. Tag dine rengjorte løbesko med og prøv den blå 200 m. bane med hævede sving af.
Kl. 11.00 indvies hallen officielt af Mogens Nyholm, 2. Viceborgmester og Helle Sølvsten, formand i Randers Freja Atletik.
Ca. Kl. 11.30 afspærres området til efterfølgende åbningscermoni med opvisningsatletik med ungdomsatleter fra Randers Freja Atletik og klargøring til DM Master kl.12.00.
Startlister, tidsskema på arrangørernes hjemmeside

© Copyright Dansk Atletik Forbund