Loading...

Fra venstre: Niels Kim Hjorth, Annette Nørgård Jensen, Birthe Steenberg og Søren Munch. (foto: Gunner Sørensen)

Navne

Annette Nørgård hædret med DAFs Fortjensttegn

20. februar 2017 · Jeppe Weinreich

Den kendte atletikleder fra Skive AM var under DM-inde travlt beskæftiget på sidelinjen, da hun uventet blev kaldt hen til præmieskamlen.

"Et brændende engagement kombineret med en professionel og seriøs tilgang til opgaver og udfordringer."

Den korte karakteristik var blot nogle af de mange anerkendende ord, som Annette Nørgård Jensen modtog fra Dansk Atletik Forbund, da hun i forbindelse med åbningen af DM-inde lørdag i Skive fik overrakt forbundets Fortjensttegn i sølv.

Lejligheden til at hædre hende kunne ikke have været mere velanbragt. Selvom der ligger en stor holdindsats bag afholdelsen af et DM, har hun om nogen været ansigtet bag netop DM-inde i de ti år, hvor Skive AM har været arrangør.

Indtil sidste år sad Annette i DAFs bestyrelse, og det var tre af de nuværende medlemmer, som overrakte hende nålen og en blomsterbuket. Hovedpersonen havde vanen tro flere bolde i luften - bl.a. som speaker - og var helt uvidende om den forestående hædring.

Annette Nørgård var formand for Skive AM fra 2005-2010. Udover hendes tid som bestyrelsesmedlem i DAF repræsenterede hun fra 2011-2015 forbundet i European Athletics Clubs Commission.

I 2008 til 2012 var hun en utrættelig stævneleder ved DMU og senior-DM inde. Dén post sidder Kim Risvig nu på, men Annette har siden fungeret som presseansvarlig.

Tid til at hvile på laurbærrene bliver der ikke. Allerede førstkommende weekend gælder det DMU, som med flere deltagere, præmieoverrækkelser m.m. på mange måder er en endnu større opgave at løfte.

© Copyright Dansk Atletik Forbund