Loading...

Den kæmpe multihal Kombank Arena, hvor Danmark tidligere har haft succes. I januar 2012 besejrede de danske håndboldherrer således Serbien med 21-19 i EM-finalen. Ved det internationale Melodi Grand Prix samme sted i 2008 måtte det danske indslag, sangeren Simon Mathew, dog nøjes med en 16. plads.

EM-inde - udtagelse

Seks formstærke navne udgør dansk EM-hold

21. februar 2017 · Jeppe Weinreich

Sportschef i Dansk Atletik Forbund, Piotr Haczek, udtog tirsdag den danske trup til EM-inde i Beograd d. 3.-5. marts. Seks formstærke navne udgør holdet, hvor 19-årige Kristoffer Hari er eneste debutant.

Syv atleter havde opfyldt de danske kvalifikationskrav, men desværre blev det kun til seks navne på holdet, eftersom Janick Klausen ikke når at blive klar. Højdespringeren meldte sig ellers stærkt tilbage med et spring på 2.26 meter i sæsonens første stævne, men ved den lejlighed slog han sin hæl uheldigt.

"Janick kunne måske godt have sprunget, men hans forberedelser har ikke været optimale, og der vil altid være en risiko for en forværring. Den risiko vil vi ikke tage med tanke på hans skadeshistorik. Der er ingen grund til at presse på. Jeg vil hellere se ham springe 2.30 meter udendørs," udtaler Piotr Haczek med henvisning til VM i London til august, hvor kvalifikationskravet netop er 2.30 meter - 3 cm højere end den danske rekord.

Ellers er der tale om et stærkt hold. Fem af de seks deltog ved DM-inde i weekenden og viste med suveræne sejre, at de alle er klar.

Det danske hold til EM-inde i Beograd 3.-5. marts
Sara Slott Petersen (Aarhus 1900) 29 år - 400 meter
Stina Troest (Amager AC) 23 år - 800 meter
Kristoffer Hari (Hvidovre AM) 19 år - 60 meter
Benjamin Lobo Vedel (Aalborg AM) 19 år - 400 meter
Andreas Bube (Bagsværd AC) 29 år - 800 meter
Andreas Martinsen (Aarhus 1900) 26 år - 60 meter hæk

Fem af de seks atleter kommer allerede i aktion i fredagens formiddagsprogram, mens Kristoffer Hari løber indledende på 60 meter lørdag formiddag. - se tidsskemaet HER

DR 3 og Eurosport transmitterer fra alle konkurrencer.

Mesterskabernes hjemmeside


© Copyright Dansk Atletik Forbund