Loading...

Simone Glad og Anna Emilie i Uganda. Her poserer de sammen med den tredobbelte verdensmester på 1500 meter, Asbel Kiprop. (privatfoto)

Navne

Fokus på Anna Emilie & Simone

03. april 2017 · Jeppe Weinreich

Tirsdag kan man møde Anna Emilie Møller i radio og på tv. I førstnævnte program får hun selskab af Simone Glad.

For lidt over en uge siden deltog Anna Emilie Møller og Simone Glad ved VM Cross i Uganda. Det var en hård omgang i fugtig hede, men en stor oplevelse. Tirsdag gæster de to løbeprofiler radioprogrammet Liga på P3, hvor det kommer til at handle om VM og cross generelt. Det foregår i starten af programmet, som begynder kl. 18.04 (kan efterfølgende høres HER).

Umiddelbart efter dukker Anna Emilie op på TV 2's Go' aften Danmark (kl. 18.25). Anledningen er, at hun har hovedrollen i samme kanals SportsLab, hvor hun har gennemgået en række fysiske test - efter sigende med bemærkelsesværdige resultater. Programmet har premiere på betalings-sitet TV 2 Play samme dag, men sendes på TV 2 d. 12. april.

Allerede dagen efter rejser Anna Emilie på træningslejr til Portugal for at forberede sig på den kommende sommersæson, som bl.a. rummer EM-U23 i juli og VM i London til august.

© Copyright Dansk Atletik Forbund