Loading...

Fra sidste års finale, som blev afviklet i Ballerup. (Michael Hyllested)

Kalender

Mangel på arrangør i vest truer DM Hold – arrangørklub kan vente økonomisk håndsrækning

15. april 2017 · DAF

Trods måneders forsøg på at finde en arrangørklub er det endnu ikke lykkedes at få placeret DM Hold-indledende i Vestdanmark i weekenden den 27.-28. maj hos en arrangør, og dermed er hele DM-turneringens afvikling reelt truet, advarer BU-komiteen.

”Hvis vi ikke hurtigst muligt finde en eller flere klubber, som vil påtage sig ansvaret for afviklingen i vest, bliver det vanskeligt at gennemføre årets DM Hold, fordi der ikke kan udpeges finalehold fra vest. Og det vil være en katastrofe for børne- og ungdomsatletikken i Danmark,” lyder det fra en samlet BU-komité.

5.000 kr. ekstra i øst og vest
For at motivere eventuelle potentielle værtsklubber har BU-komiteen ekstraordinært valgt at give ekstra arrangørstøtte på 5.000 kr. både i øst og i vest. Dvs. at årets DM Hold-arrangører i år ekstraordinært samlet modtager 10.000 kr. i støtte, idet de i forvejen modtager 5.000 kr.

Desuden understreger komiteen, at der absolut ikke gælder konkrete krav til faciliteter for at kunne påtage sig værtskabet for DM Hold. Der skal blot være en kunststofbane, eltidtagning og adgang til toilet og omklædning.

I øst afholdes DM Hold-indledende af Ballerup AK (søndag 28. maj) på Ballerup Stadion, hvor der hverken er tribune eller cafeteria. Her stiller arrangørklubben en kiosk op, og de deltagende klubber tager deres egne telte med, hvilket gør det ud for tribune og giver god stemning.

Flere klubber kan gå sammen
Opgaven kan også løses af flere klubber i fællesskab, som går sammen om at organisere og få skruet stævneplanen sammen, lyder det fra BU-komiteen.

”Da tilmeldingsfristen til DM Hold lyder på 8. maj, haster det selvsagt usædvanligt meget med at få fundet en arrangørklub. Vi håber virkelig, at der er en enkelt eller flere vestklubber, som kan få plads til DM Hold i deres kalender,” lyder opfordringen fra BU-komiteen.

For mere info: kontakt formand for BU Komité, Anne Line Mørck.
moerck@familie.tele.dk / mobil 2924 0780

 

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund